Вакансії

У Львівському муніципальному мистецькому центрі відбудеться благодійний аукціон 

Фото надані Львівським муніципальним мистецьким центром
Фото надані Львівським муніципальним мистецьким центром

2 червня у Львівському муніципальному мистецькому центрі відбудеться благодійний аукціон із розпродажем військових трофеїв, здобутих у гарячих точках, і предметів мистецтва. Усі виручені кошти перерахують у фонд UAID, який займається закупівлею необхідних речей на передову: медикаментів, транспорту й оптики. До торгів можна долучитись і онлайн за посиланням

Серед представлених лотів: тубус РПГ, уламки «Граду», каски, гільзи тощо, а також роботи авторства українських художників, серед яких Waone Interesni Kazki (Володимир Манжос), Ярослав DRZK, Bob Basset (Сергій Петров), Sadan Vague (Василь Паляниця), Tasha Levytska, Катя Терещенко та Ксенія Гладушевська. Детальніше з лотами аукціону можна ознайомитися на інстаграм-сторінці.  

Нещодавно ми писали, що Shcherbenko Art Centre запустив продаж робіт на своєму сайті. Мета ініціативи — підтримка інституції та українських митців під час повномасштабної війни. Повідомляється, що 10% з отриманих коштів перерахують на допомогу Збройним Силам України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: