Вакансії

У Нью-Йорку відкриється виставка українських художників і документалістів IN UKRAINE

Максим Дондюк “Між життям і смертю”, 2017 @loeildelaphotographie
Максим Дондюк “Між життям і смертю”, 2017 @loeildelaphotographie

У нью-йоркській галереї відкриється виставка IN UKRAINE, яка міститиме фотографії, відео, картини, книги та вирізки з новин. Проєкт, кураторами якого є фотографка Іра Лупу та почесний декан Школи Міжнародного центру фотографії Фред Рітчин, дає змогу краще зрозуміти Україну та її народ через роботи, створені переважно українськими художниками та документалістами. Експозиція триватиме з 12 березня до 8 травня.

«Я завжди хотіла організувати виставку українських художників у Нью-Йорку. Мрія збувається, але за страшних обставин (…). IN UKRAINE є проявом солідарності з українським народом, який відповідає на жахливе вторгнення, ініційоване російським урядом, що спричинило незліченні втрати», — пише співкураторка проєкту Іра Лупу в своєму інстаграмі.

На виставці будуть представлені роботи Володимира Бенедичука, Ксенії Білик, Максима Дондюка, Іринки Громостки, Марти Іванек, Іри Лупу, Саші Маслова, Юстини Мельникевич, К’яри Негрелло, Оксани Парафенюк, Сільвії Плачі, Сани Шахмурадової, Даліни Шахмурадової, Жені Трифонової, Олени Ємчук, Олексія Юренєва.

Відвідувачі зможуть придбати роботи або переказати кошти безпосередньо на підтримку України. Також у галереї буде представлена стіна для відвідувачів, які бажають писати повідомлення та розміщувати зображення солідарності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: