Вакансії

У Сіетлі відкрився музей NFT

Музей NFT у Сіетлі @hypebeast
Музей NFT у Сіетлі @hypebeast

У Сіетлі, штат Вашингтон, відкрився фізичний музей NFT. Засновниками інституції стали технічні керівники Дженніфер Вонг і Пітер Гамільтон. Seattle NFT Museum (SNFTM), площа якого складає 278 квадратних метрів, розташовується в модному районі Беллтаун.

Інституція позиціонує себе як перший музей NFT. Вонг і Гамільтон сподіваються, що музей зробить Сіетл центром інновацій у галузі блокчейну та місцем для обслуговування спільноти NFT. На думку засновників, межа між мистецтвом і технологіями стирається.

Музей NTF має звичний інституційний формат. Куратори зосереджуватимуть свою увагу на виставках, спеціальних програмах і тематичних сезонах, пов’язаних з мистецтвом NFT, з акцентом на місцевих художниках Сіетла. NFT-художник Кевін МакКой назвав відкриття музею так — «не що інше, як історичний момент». Як зазначають засновники, відвідувачі зможуть розглядати роботи за допомогою QR-кодів, які міститимуть посилання на різноманітні онлайн-портали. Такий функціонал дозволить і художникам додатково взаємодіяти зі своїми роботами, додаючи нові можливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: