Вакансії

У Сієтлі представлять благодійну виставку Moya Ridna 

Робота Сани Шахмурадової  @moyaridna
Робота Сани Шахмурадової @moyaridna

У Сієтлі 16 травня відкриється благодійна виставка Moya Ridna у просторі Photographic Center Northwest з довоєнними роботами 18 українських художників, серед яких Сана Шахмурадова, Дмитро Толкачов, Назар Фурік, Олександр Радовський та інші. Експозиція буде доступна до 29 травня. 

«У часи, коли країна асоціюється з образами руйнування та трагедії, ця виставка є свідченням краси України та її народу. Зображення митців рідного краю нагадують про час до війни та зміцнюють надію на майбутнє, де пануватиме мир», — зазначається в анонсі події.

Роботи також можна придбати й онлайн (тираж кожної становить 15 копій), а доставлення здійснюється по всьому світу. Виручені кошти підуть на гуманітарну допомогу Україні та підтримку художників.

Нещодавно ми писали, що 10 травня київський дует графікинь Etchingroom1, до якого належать Крістіна Ярош й Анна Ходькова, представили виставку It was crowded yesterday у берлінській галереї ArtEast Gallery. Проєкт містить роботи, створені після повномасштабного вторгнення рф. Виставку можна буде відвідати до 30 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: