Вакансії

У США вийде фотокнига про війну в Україні

@detector.media
@detector.media

У США надрукують фотокнигу про війну в Україні «Невблаганна мужність: Україна і світ у стані війни» («Relentless Courage: Ukraine and the World at War»). Автором проєкту став колишній фотокореспондент із 31 роком служби в армії, який наразі займається видавництвом фотокниг — Майкл Едрінгтон.

Для обкладинки обрали фото, зроблене пресофіцером полку «Азов» Дмитром Козацьким. До книги увійшли роботи фотожурналістів світу: Керол Гузі, Лінсі Аддаріо, Юстини Мєльнікевич, Поли Бронштейн, Свет Жаклін та інших. За словами автора, книга починається від повномасштабного вторгнення в лютому й завершується минулим місяцем із визнанням того, що жах і боротьба тривають.

«Наша фотокнига має допомогти підвищувати та підтримувати обізнаність про війну в Україні. Мета — показати руйнування та втрати вашої країни, а також стійкість українського народу», — зазначає Майкл Едрінгтон для Детектор медіа.

Презентація книги відбудеться 14 жовтня в Українському домі у Вашингтоні. Видання вже доступне для попереднього замовлення у великих книгарнях по всьому світу та офіційно надійде в продаж 25 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: