Вакансії

У Великобританії відкрили першу всенародну виставку

PA
PA

Британський художник та скульптор Ентоні Гормлі закликав усіх долучитися до всенародної виставки The Great Big Art Exhibition. Про це повідомляє The Independent.

Усе, що треба зробити для того, щоб взяти участь у виставці — виставити свою роботу у вікно. Таким чином художник заохочує всіх співгромадян пережити карантин з позитивом і відчуттям єдності. «Той факт, що всі музеї зачинені, є чудовою нагодою показати свої внутрішні почуття принаймні сусідам», — говорить автор.Якщо ви хочете, щоб вашу роботу помітила більша кількість людей, варто зареєструватися на сайті проєкту.

Кращі роботи будуть подорожувати виставкою найвідомішими музеями та галереями Британії — National Gallery, Tate, British Museum, National Portrait Gallery, V&A, National Museums Liverpool, Royal Academy of Arts та багато інших.Серед відомих імен, на виставці будуть: Етель Аднан, Сімоне Феттел, Аніш Капур, Тай Шейні, Джеремі Деллер, Девід Шріглі, Соня Бойс та Ай Вейвей. Кожні два тижні художники обиратимуть іншу тему для виставки. Перший тиждень присвячено тваринам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: