Вакансії

Український дует фотографів увійшов у список 25-ти найкращих у світі

Synchrodogs Slightly Altered
Synchrodogs Slightly Altered

Одна із найвпливовіших платформ у креативній індустрії It’s Nice That також створила свої рейтинги кращих новин, фотографів, текстів і т.д. До рейтингу кращих 25-и фотографів світу потрапив український дует Synchrodogs.

«За рік, проведений здебільшого в наших індивідуальних бульбашках, ці фотопроєкти забезпечили вкрай необхідний ескапізм у вигляді захопливих порталів в інші життя», — написали на платформі. До відібраної добірки увійшла серія Slightly Altered. Таня та Роман поєднують портрет та натюрморт, і кожна фотографія демонструє окрему інсталяцію, яку вони побудували, щоб жити в природному просторі протягом доби. Концептуально фотографи роздумують над зв’язком людини та природи в сучасному світі.

Synchrodogs — дует Тані Щеглової та Романа Новена, який існує з 2008 року. У 2011 році вони стали переможцями фотографічної премії Harpers Bazaar в Україні, у 2016 році — найкращими фотографами за версією італійського Vogue, у 2019 році вони виграли конкурс Feature Shoot. Раніше ми писали, що дует створив фотосерію для Burberry.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: