Вакансії

В Парижі пройде благодійний NFT аукціон United Artists for Ukraine

@lb
@lb

У паризькому в Інституті Арабського Світу 6 листопада відбудеться благодійний NFT аукціон United Artists for Ukraine в підтримку культурних проєктів та інституцій України. Усі виручені кошти спрямують до культурних проєктів та інституцій, які постраждали під час повномасштабної війни: Національний художній музей України, Одеський художній музей, Український культурний фонд, ДокХелп.

Організатором заходу став колектив «United Artists», до якого входять Марина Абрамович, Рон Арад, Люк Туйманс, Франческо Веццолі, Дуглас Гордон, Іван Мессак та інші. Художниці та художники жертвують для продажу NFT робіт, а також пропонують купити цифрові членські картки, що дають доступ до майстер-класів, зустрічей із художниками колективу та приватних вечірок у Парижі, Нью-Йорку, Лондоні, Маямі, Сеулі, Цюріху. Серед найближчих подій — приватна екскурсія Рона Арада його мистецькою студією в Камден-Тауні в Лондоні, зустріч із найбільшим колекціонером сучасного мистецтва Девідом Нахмадом, екскурсія Art Basel із Саймоном де П’юрі.

До ініціативи також долучитись і галереї — Thaddaeus Ropac, Emmanuel Perrotin, а також медіа The Art Newspaper, Purple Magazine, Whitewall. Проєкт реалізовується за участі Українського Інституту та за підтримки франко-англійської фундації Hexagon Society та під патронатом Жака Ланга.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: