Вакансії

В Україні знімуть фільм про Казимира Малевича

Продюсерська компанія 435 FILMS зніме автобіографічний фільм про абстракціоніста Казимира Малевича. Режисеркою фільму стала Дарія Онищенко («Істальгія», «Забуті»), сценарій написали спільно Дарією та Анна Паленчук, продюсерка та генеральний директор компанії. 

Глядач дізнається про життя та дитинство художника, його зв’язок з Україною та творчий шлях. В основі стрічки також лягло протистояння абстракціоніста Казимира Малевича з конструктивістом Володимиром Татліним.

«Малевича знають як видатного художника 20 сторіччя та автора однієї з найвідоміших картин світу «Чорний квадрат». В нашому автобіографічному фільмі ми хочемо показати Малевича-особистість, людину, яка кохала, товаришувала, раділа, страждала та прагнула свободи творчості, за що все життя переслідувалась НКВС», — коментує співсценаристка та продюсерка фільму Анна Паленчук.

Проєкт потрапив до сценарної лабораторії європейської програми MIDPOINT, де під час зустрічей у авторів стрічки буде можливість обмінятись досвідом з працівниками компаній Netflix та HBO.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: