Вакансії

В Україні запустять онлайн-кінотеатр про культуру та мистецтво

Фрагмент фільму “Гітлер проти Пікассо” @kino-teatr
Фрагмент фільму “Гітлер проти Пікассо” @kino-teatr

Наприкінці лютого в Україні запустять нішевий онлайн-кінотеатр «ТИТР», в якому можна буде легально дивитися кіно про мистецтво та культуру. Проєкт створив незалежний дистриб’ютор фільмів KyivMusicFilm, що спеціалізується на культурній та мистецькій тематиці.

На платформі представлять близько 40 стрічок, серед яких «Секс, мода, диско», «Жан-Поль Ґотьє: Freak&Chic», «Гітлер проти Пікассо» та інші, які можна буде переглянути, придбавши квиток за 90 гривень. Фільм буде у доступі протягом тижня з моменту купівлі. Кількість переглядів стрічки за цей час необмежена. Також буде доступна опція «Подарувати квиток» іншій людині. За словами засновників «ТИТРу», ідея проєкту виникла ще з початком пандемії: «Ми спробували різні варіанти та врешті зрозуміли, що єдиний вдалий спосіб показувати наше кіно — це власний кінотеатр».

Проєкт створений за підтримки Міжнародного фонду допомоги для організацій у сфері культури та освіти 2021 Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та Інституту ім. Ґете.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: