Вакансії

ВООЗ почне працювати з аукціонами

© Christie’s
© Christie’s

З 22 по 26 березня Всесвітня організація охорони здоров’я спільно з Університетським коледжем Лондона, галереями Тейт, італійським Музеєм сучасного мистецтва Castello di Rivoli та National Centre for Creative Health проведуть тиждень переговорів Healing Arts 2021 щодо покращення психічного здоров’я населення.

Одна з ідей організації — влаштувати аукціон Christie’s і використати вторговані кошти на покращення умов психіатричних лікарень та центрів допомоги. До розмови будуть залучати відомих людей мистецтва та шоу-бізнесу, щоб популяризувати тему ментального здоров’я.

«Мистецтво має унікальну здатність допомагати нам створювати спільноту», — говорить Крістофер Бейлі, керівник ВООЗ з питань мистецтва та охорони здоров’я.

Галерея Тейт піднесе прапор: «Майбутнє крихке, поводься обережно». Авторка роботи — піонерка екологічного мистецтва Агнес Денесш. Фонд галерей надаватиме художникам фінансову та виробничу підтримку для проєктів, що покращують психічне, соціальне та екологічне здоров’я після COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: