Вакансії

Видання Your Art та Український інститут презентують українські видавництва на ярмарку в Базелі

З 15 до 18 червня медіа про українське мистецтво Your Art й Український інститут презентують українські візуальні книги на книжковому ярмарку I never read, що спеціалізується на виданнях про мистецтво та щорічно проводиться під час ярмарку Art Basel у Базелі.

У межах українського стенда представлять видання IST Publishing, Osnovy, MOKSOP, «Родовід», 89books, «Артбук» і ArtHuss, публікації Довженко-Центру, «Мистецького арсеналу», авторські артбуки Маргарити Журунової та Богдана Локатира, київського дуету графікинь Etchingroom1. Також можна буде побачити зіни студентів НАОМА, ЛНАМ і КАМА та публікації українських студентів з Університету прикладних наук і мистецтв Люцерна й Академії мистецтва та дизайну FHNW у Базелі.

Також 16 червня о 18:00 відбудеться презентація книжки «оберіг» авторства Дарії Аносової та Анни Рябової від видання художників із understructures. У заході візьмуть участь самі авторки, а модерувати розмову будуть Настя Калита та Лілія Куделя. «оберіг» — це збірка історій про речі, які супроводжують нас скрізь та захищають за будь-яких обставин. Повідомляється, що кошти зі збору будуть направлені на допомогу людям, які постраждали від війни в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: