Вакансії

Видавництво BOOKSHА оголосило про створення колективного щоденника про війну

В Одесі прогриміла серія вибухів 24 лютого @novyny.live
В Одесі прогриміла серія вибухів 24 лютого @novyny.live

Видавництво BOOKSHA почало збирати матеріали для видання колективного щоденника про війну в Україні. Він складатиметься з декількох розділів, у першому з яких міститимуться розповіді про ранок 24 лютого. Видання планують випустити чотирма мовами: англійською, іспанською, німецькою та французькою.

Редакція закликає всіх охочих ділитися своєю історією про початок повномасштабного вторгнення рф 24 лютого 2022 року. Це можна зробити під постом в інстаграмі, надіслати на пошту [email protected] або в телеграмі до 11 квітня. 

«Про що ви подумали в цей момент, якими були ваші дії протягом перших секунд / хвилин / годин. Прохання поділитися історіями не тільки до мешканців України», — пише головний редактор і співзасновник видавництва Ярослав Солоп.

Нещодавно ми писали, що в Україні запустили сайт february24, де будуть зібрані щоденники та спогади людей, які безпосередньо постраждали від російсько-української війни. Ціль ініціативи — створення архіву, який не покладається на існування соціальних мереж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: