Вакансії

Видавництво ist publishing презентує книжку «Розмови про архітектуру»

Книга «Розмови про архітектуру», написана архітектором Богданом Волинським протягом циклу зустрічей з архітектором Олегом Дроздовим, які відбулися кілька років тому в Харкові.
Книга «Розмови про архітектуру», написана архітектором Богданом Волинським протягом циклу зустрічей з архітектором Олегом Дроздовим, які відбулися кілька років тому в Харкові.

У лютому 2022 року у видавництві ist publishing вийде книжка «Розмови про архітектуру», написана Богданом Волинським. До видання увійшли розмови з архітектором Олегом Дроздовим: про будинок із садом і міський простір, рельєф і світло, сакральне й профанне, плоть та погоду, ринок, політику й архітектурні конкурси, професійну спільноту та освіту. Питання, які розглядають автори, підсумовують перші двадцять років професійної практики Дроздова, а також стають спробою поговорити про теми, які надалі набувають ваги. За словами Богдана Волинського, це історія одного з головних героїв сучасної української архітектурної сцени.

«Богдана Волинського зацікавила можливість взятись за такий проєкт, й уся повістка, яка обговорюється в книжці, цілковито належить йому. Розмова рухалась як за планом, так і часто виходила на суміжні теми. Для мене персонально ця книжка — можливість замислитись над майбутнім значно більш системно», — зазначає Олег Дроздов.


Богдан Волинський — архітектор, співзасновник ГО «Критичне мислення» та засновник дизайн-школи dash!. Впродовж 2015-2018 працював над запуском Харківської Школи Архітектури.

Олег Дроздов — співзасновник, головний архітектор. У 1997 році заснував архітектурне бюро «Дроздов та партнери». Був куратором українських проєктів на бієнале архітектури The Flood в Роттердамі в 2005 році. Серед його проєктів — Театр на Подолі у Києві, Jam Factory у Львові та Ave Plaza у Харкові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: