Вакансії

Яся Хоменко створила колекцію світшотів для Future Generation Art Prize

©PAC
©PAC

Українська дизайнерка Яся Хоменко створила лімітовану колекцію світшотів, надихаючись ідеєю Future Generation Art Prize.

Дизайн об’єднує 21 молодого номінанта премії з українською модою. Унікальні світшоти створені у фірмовій техніці «XOMEHKO», яка полягає у стисненні повторно використаного текстилю.

«Цим проєктом PinchukArtCentre починає діалог зі світом молодих дизайнерів України. Надихнувшись амбіціями, талантом і захопливою роботою Ясі Хоменко, ми замовили дизайн, який би відображав цінності, котрі ми цінуємо. Пропозиція Ясі уособлює як різнобарвне майбутнє, за яке виступають художники, так і ідею стрічки — центрального символу бренду Future Generation Art Prize», — сказав Бйорн Гельдхоф, артдиректор PinchukArtCentre.

У межах проєкту з 1 по 19 грудня 2021 року Future Generation Art Prize та «XOMEHKO» проводять у соціальних мережах конкурс #мійулюбленийсветр, який апелює до свідомості споживання і теплої ностальгії. Переможець отримає в подарунок унікальний світшот з лімітованої колекції. Детальніше за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: