Вакансії

Мистецька афіша

exc-5d4371d10387d1000154da9f
exc-5d4371d10387d1000154da9f

Щотижнева рубрика «Мистецька афіша» — підбірка найактуальніших подій у Києві.

МА4-1.jpg

Вистаки

З 3 по 20 серпняГрупова виставка «Засіб впливу». MYPH

Учасники колективу MYPH — фотографи різного віку та з різним бекграундом, але спільна робота та цінності об’єднують їх. Проєкт «Засіб впливу» — це бачення становлення особистості в середовищі постіндустріального міста.

Вхід: вільний.

Світлина: Facebook АТЕЛЬЄ НОРМАЛЬНО

Світлина: Facebook АТЕЛЬЄ НОРМАЛЬНО

З 7 по 29 серпняАТЕЛЬЄ НОРМАЛЬНО

«Ательє нормально» — виставка художників і художниць, серед яких є також з синдромом Дауна. Художники вже рік працюють у студії, яку заснував Станіслав Туріна, Катерина Лібкінд, Валерія Тарасенко та Олена Васик у 2018 році. На виставці будуть представлені три роботи: студентів та викладачів.

«Насамперед, це дуже якісні та, не лякатимемося цього слова, красиві роботи. Студія не лише відкрила художникам-початківцям можливість для вдумливої роботи. Вона також стала дуже важливим етапом для педагогів, які переглянули власну практику в діалозі з новими колегами. Це важливо», — говорять кураторки The Naked Room, Марія Ланько та Лізавета Герман.

Вхід: вільний.

7 серпня, 20:00

Фінісаж виставки UPHA Made in Ukraine

Виставка BOOKSHA «UPHA Made in Ukraine» відкрилась 20 червня у просторі АКТ. UPHA — мистецьке об’єднання фотографів, що репрезентує найрізноманітніші підходи до фотографії та документацію процесу її творення сьогодні. На закритті буде кураторська екскурсія, а також музична програма. Прочитати аналіз виставки від Надії Ковальчук ви можете тут.

Вхід: вільний.

З 10 серпня до 1 вересня

2 епізод: «Читаючи уламки»

У суботу, 10 серпня, у Кмитівському музеї радянського мистецтва відбудеться відкриття виставки «2 епізод: “Читаючи уламки”». Тема виставки — переосмислення поняття руїни і місце, яке вона займає в нашому житті. Авторки та автори: Євгенія Бєлорусець, Вова Воротньов, Ксенія Гнилицька, Дана Косміна, Євген Нікіфоров, Анна Щербина, Андрій Сагайдаковський, Юрій Пікуль, Андрій Рачинський та Даніїл Ревковський.Куратор: Нікіта Кадан

Вхід: вільний.

До 11 серпня

Світлина: Facebook Олег Голосій. Живопис нон-стоп

Світлина: Facebook Олег Голосій. Живопис нон-стоп

Олег Голосій. Живопис нон-стоп

Встигніть відвідати останні дні виставки в Мистецькому арсеналі. Олег Голосій представник українського трансавангарду та неоекспресіонізму. Випускник Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури за фахом монументального живопису. Входив до київського мистецького угрупування «Паризька комуна».

Квитки тут.

ЛЕКЦІЇ

Світлина: Володимир Степанов, «Поява нового фотоапарата "Старт"», 1959

Світлина: Володимир Степанов, «Поява нового фотоапарата “Старт”», 1959

8 серпня, 19:00

Лекція Галини Глеби «Радянське фотодозвілля»

У PinchukArtCentre мистецтвознавиця Галина Глеба прочитає лекцію в рамках публічної програми до виставки «Заборонене зображення».

Вхід: за реєстрацією.

ЗАХОДИ

Світлина: Facebook Показ та обговорення фільму «Смиренне кладовище» (1989 рік)

Світлина: Facebook Показ та обговорення фільму «Смиренне кладовище» (1989 рік)

7 серпня, 19:00

Показ та обговорення фільму «Смиренне кладовище» (1989 рік) у PinchukArtCentre

Стрічка розповідає про те, як живуть люди, які працюють на цвинтарі. Багато хто з них зневірився у житті та намагається забути всі проблеми в алкоголізмі. Фільм зняв Олександр Ітигілов у 1989 році на київській Кіностудії імені Олександра Довженка.

Вхід: за реєстрацією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: