Вакансії

Австрія виділить 200 тисяч євро українським художникам

@bezviz
@bezviz

В Австрії Федеральне міністерство мистецтва, культури, державної служби та спорту спільно з ініціативою «Офіс Україна — притулок для українських художників» надасть 200 тисяч євро для підтримки українських художників. 


Податися на фінансування можна у колаборації з австрійською культурною установою чи приватною особою (заявка подається від імені австрійської сторони). Подаватися можуть також українські митці, що в даний момент перебувають в Австрії, та австрійські культурні організації й митці, що хочуть реалізувати проєкт в Україні. Допомогу у пошуку культурних партнерів у Австрії можна отримати в організації «Офіс Україна. Притулок для українських митців», заповнивши відповідну форму у них на сайті за посиланням.


На початку повномасштабної війни ініціатива виділила спеціальне фінансування у розмірі 300 000 євро на гранти та фінансування проєктів українських художників. 

Нещодавно ми писали, що УКФ розпочав фандрейзингову кампанію для підтримки культури. Ініціатива пропонує підтримати проєкти та спільноту у форматі стипендій і грантів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: