Вакансії

Фонд держмайна планує здати в оренду приміщення кіностудії Довженка

Національна кіностудія художніх фільмів імені Олександра Довженка @wikipedia
Національна кіностудія художніх фільмів імені Олександра Довженка @wikipedia

Відділення Державного фонду майна України виставило на аукціон оренди приміщення Національної кіностудії художніх фільмів імені Олександра Довженка, розташоване на проспекті Перемоги, 44 у Києві. Оренда триватиме 5 років, а стартова орендна плата за місяць становить 581 161,95 грн без ПДВ. Аукціон планують провести 14 лютого. Про це зазначається в оголошенні на Рrozorro.sale

В оренду здаються нежитлові приміщення знімальних павільйонів №7-8 разом із колекторами та 5 гримерними кімнатами, які розташовані на 1 поверсі будівлі трьох-павільйонного корпусу площею 2671,2 квадратних метрів. Також в оголошенні зазначено, що приміщення можуть орендуватися для розміщення офісів і виробництв, а саме для виробництва телевізійного продукту. Майно перебуває на балансі Національної кіностудії художніх фільмів імені Олександра Довженка.

У 2021 році суд визнав незаконною оренду приміщень Національної кіностудії імені Олександра Довженка, в яких з 2018 року розташовувався готель. Будівлю передали в користування на 10 років без погодження з Мінкультом і Фондом держмайна.

26 січня на засіданні уряду Національний центр Олександра Довженка (Довженко-Центр) передали до сфери управління Державного агентства з питань кіно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: