Вакансії

На медіаплатформі ikono TV відбудеться показ українського відеоарту

Фрагмент роботи Олексія Радинського, Circulation, 2020 рік
Фрагмент роботи Олексія Радинського, Circulation, 2020 рік

З 8 квітня на медіаплатформі ikono TV розпочнеться показ українського відеоарту How Are You?, який курує Катерина Філюк. Проєкт створено спільно з Українським інститутом та ikono TV. Серед представлених митців Петро Армяновський, Fantastic Little Splash, Микола Рідний, Олексій Радинський, Ярема Малащук і Роман Хімей, Оксана Карпович та Дана Кавеліна. Переглянути відеороботи можна буде до 1 травня. 

«Як справи? [How Are You?] — це, мабуть, найчастіше запитання в Україні за останні тижні. З початком повномасштабної війни (…) тривіальне питання раптом набуло безлічі абсолютно нових значень. Чи ти живий? Ви в безпеці? Як ти себе почуваєш? Тобі потрібна допомога? У вас все ще є безпечне місце для проживання? — це лише деякі з них. Це запитання стало виразом любові та підтримки, виразом дуже необхідної надії, яка допомагає пережити ще один день, повний невизначеності та небезпеки», — зазначається в анонсі проєкту. 

Нещодавно ми писали, що у німецькій галереї Kestner Gesellschaft 6 квітня відбудеться показ молодого українського відеоарту Ukraine. Art and Culture in the Shadow of War у співпраці з PinchukArtCentre. Проєкт, який курують Ксенія Малих і Зоя Звиняцківська, присвячено питанням ідентичності та ставлення до минулого через ЗМІ, знайдені кадри, архіви, а також особисті та сімейні історії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: