Вакансії

 Олександр Ткаченко заявив про підтримку української культури французьким урядом

@censor.net
@censor.net

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив про підтримку української культури французьким урядом. Він поспілкувався з Міністром культури Франції Розеліном Башло. Під час розмови розглянули питання фінансування української культури та креативного недержавного сектору з боку Франції. Через УКФ та УІК кошти буде спрямовано українським митцям, артистам, видавцям, креативним індустріям. Про це пише Ткаченко на своїй фейсбук-сторінці.

Також міністри розглянули фінансування для МКІП, яке допоможе у відновленні об’єктів культурної спадщини. Зокрема, йшлося про створення загальноєвропейського фонду, який допомагатиме Україні у відновленні нерухомої культурної спадщини також і через проєкт «Велика Реставрація».

Нещодавно ми писали, що Український культурний фонд розпочинає фандрейзингову кампанію для підтримки культури. Також УКФ закликав своїх приватних, закордонних і філантропічних партнерів долучитися до ініціативи. УКФ пропонує підтримати проєкти та спільноту у форматі стипендій і грантів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: