Вакансії

У Парижі представлять виставку «Незламні. Українська фотографія» 

Робота Олександра Глядєлова
Робота Олександра Глядєлова

Культурний центр України у Франції презентує виставку «Незламні. Українська фотографія» у межах ініціативи «Українська весна». У проєкті будуть представлені роботи фотохудожників, які наразі перебувають в Україні. Участь взяли: Максим Дондюк, Ольга Дрозд, Олександр Глядєлов, Сергій Гудак, Сергій Ілліашенко, Олександр Хоменко, Михайло Палінчак й Андрій Бояров. Кураторкою виставки стала керівниця відділу програм сучасного мистецтва «Мистецького арсеналу» Соломія Савчук. Проєкт можна буде відвідати з 12 квітня до 9 травня у Парижі за адресою Centre Culturel d’Ukraine en France 22, avenue de Messine.

«Українська весна» — це ініціатива, яка відображає позицію українських митців і діячів культури щодо війни та історичного контексту відносин між двома державами з метою спростування стереотипів та неправди, що поширюються рф. Також ініціатива створена заради підтримки діячів культури, які зараз перебувають в Україні, або тих, хто був змушений тимчасово покинути країну.

Нещодавно ми писали, що 10 березня у Римському Національному музеї мистецтва XXI століття MAXXI відкрилася виставка Ukraine: Short Stories, на якій представлено 140 робіт українських митців. Серед художників-учасників: Алевтина Кахідзе, Віктор Сидоренко, Влада Ралко, Ілля Чичкан, Тая Галаган (Тетяна Гершуні), Тарас Ковач, Максим Мамсиков, Павло Маков, Сергій Петлюк, Степан Рябченко та інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: